آموزش تصویری کشت قارچ های دکمه ای و صدفی
نوشته شده توسط : مهدی

چیست این قارچ ....؟؟؟

 

 

امروزه پرورش قارچ خوراکی اهمیت بسزایی در کشور ما پیدا کرده است، با بالا رفتن هرروزه قیمت انواع محصولات پروتئینی خانواده گوشتی در کشور و كشف هرروزه مضرات این نوع از مواد باعث باز شدن فضا برای ورود محصولات پروتئینی سالم‌تر و با ارزش غذایی بالاتر، همانند قارچ به فرهنگ مصرف عموم گردیده است و جا افتادن هرروزه فرهنگ مصرف باعث ایجاد توجیه اقتصادی ایده آل در تولید قارچ شده است. همین مسئله موجب گردیده هر روزه جوانان و افراد با نبوغ بیشتری امكان تولید و پرورش و سود آوری آن در مقیاس كوچك و بزرگ را بررسی كنند از سوی دیگر سود ده بودن بسیاری واحد های تولیدی پراکنده شده در کل کشور، همچنین روبه گسترش بودن و بزرگتر شدن هر روزه این واحدها بر جذابیت این فعالیت اقتصادی افزوده است این فضا باعث وارد شدن افراد سود جو به این عرصه گردیده که با عنوان هدایت و راهنمایی تولید کنندگان قارچ، سود سرشاری را از طریق گوناگون نصیب خود کرده اند و این افراد همانانی هستند که این توهم را به غلط بوجود آورده اند که تولید قارچ به هرشکل و شیوه ای سود آور و دارای توجیه اقتصادی بوده و سود سراری را نصیب تولید کننده می کند.

یشنهاد ما شما برای وارد شدن به این عرصه تولیدی این است که با صبر و حوصله کافی و تحقیقات بیشتر همچنین با بدست آوردن اطلاعات فنی کافی و دقیق از cd ها و جزوات و کتب برتر قارچ، کار تولیدی خود را از محیط های با حداقل امکانات که با حداقل هزینه راه‌اندازی شده باشد  شروع نمایند.

تولید قارچ در هر فضای سر پوشیده و دارای آب و برق امکان پذیر است این مکان حتی می تواند محیط های خانگی مانند گاراژ، انباری، پارکینگ، زیرزمین، سالن سوله و یا حتی زیر نایلون که خودتان تهیه کرده باشید به سبک گلخانه ای باشد. به هر روی بهتر آن است که تولید قارچ از محل های کوچک یا محط های خانگی با حداقل هزینه شروع شود.تا ضمن داشتن درآمد نسبی در همین مقیاس کوچک بعد از یک یا چند بار تولید قارچ در مکان و کسب اطمینان کافی از سود آوری کار و همچنین تناسب شخص شما با این کار کم کم با هزینه شخصی و یا حتی وام های بانکی تولید خود را گسترش دهید و وارد تولید این محصول به صورت صنعتی شوید.

شرکت ما هم در مورد آموزش و هم تامین مواد اولیه و وسایل مورد نیاز شما و هم خرید قارچ های تولید شده شما می  تواند کمک حال شما تولید كننده گرامی گردد كه در نظر دارد با یك فعالیت اقتصادی سالم كمك حال خود و خاتواده و حتی میهن اسلامیتان باشید توضیحات گوناگون  در رابطه با آشنایی شما با محصولات شرکت و همچنین کلیت تولید قارچ در سایت برای کسب اطلاعات شما قرار داده شده است. لطفا از قسمتهای مختلف سایت دیدن فرمایید و بر اطلاعات خود بیافزایید و چنان که موارد مبهمی وجود داشت با شماره تلفن  جهت رفع این موارد تماس حاصل فرمایید ما همیشه از تماس شما خوشحال می شویم.

قارچ دكمه ای

 

   
   

قارچ دکمه

ای پر مصرف ترین قارچ خوراکی در ایران می باشد. تولید قارچ دکمه ای در مقایسه با قارچ صدفی بسیار سودآور، صنعتی تر و حرفه ای تر بوده و علاوه بر ماندگاری بالا بازار مصرف جذابتری نیز به همراه دارد همچنین در واحد سطح قارچ دکمه ای بیشتری را می توان نسبت به قارچ صدفی برداشت کرد به عبارت دیگر ضریب تبدیل بهتری را نیز نسبت به قارچ صدفی دارد تولید قارچ دکمه ای را می تواند به دوقسمت، تولید کمپوست آماده، قارچ دکمه ای (بستری که قارچ از آن حاصل می شود) و قسمت بعد از آن که در واقع ایجاد شراط مطلوب دما و رطوبت و ... برای رشد و نمو آماده شده است تقسیم بندی کرد.

 

تولید قارچ دکمه ای یعنی تولید کمپوست بسیار سخت و هزینه بر به ماشین آلات و امکانات وسیعی می باشد. به همین علت بسیاری از تولید کنندگان قارچ دکمه ای کمپوست را بصورت آماده از شرکت های معتبر و بزرگ خریداری می کنند.و به این ترتیب هم خود را از خریداری کردن دستگاه و ماشین آلات بی نیاز می کنند و هم سخترین قسمت کار را بی نیاز از دستگاه و ماشین آلات و امکانات خاص است خود بر عهده می گیرند و به این ترتیب هم از کیفیت کمپوست خریداری شده مطمئن هستند و هم نیازمند سرمایه گذاری زیادی نیستند.

تولید کننده قارچ دکمه ای در این روش کمپوست آماده شده و ضد عفونی شده و بذر زده شده را داخل کیسه های در بسته در محل کار خودتحویل می گیرند و داخل محیط کشت خود جایگزین می کنند. شرایط لازم را محیا می سازند و در زمان مقرر قارچ را با کیفیت بالا برداشت می کنند معمولا می توان از یک کمپوست خوب می توان 3 تا 4 بار قارچ برداشت کرد. ضریب تبدیل کمپوست آماده با کیفیت خوب 20 درصد است به بیان بهتر یعنی اینکه به ازای هر یک تن کمپوست آماده که خریداری می کنید نزدیک به دیویست کیلو قارچ دکمه ای برداشت نمایید، قیمت تمام شده قارچ دکمه ای برای تولید کننده با لحاظ تمامی زمینه ها از هزینه کارگری، خرید کمپوست و ... به ازای هر کیلو 900 تا 950 تومان است به عبارت دیگر تولید هر کیلو قارچ دکمه ای با لحاظ تمامی هزینه ها برای تولید کننده 00 تا 950 تومان هزینه به همراه دارد. قیمت فروش عمده و فله و نقدی قارچ دکمه ای هم اکنون 1900 تا 2100 تومان می باشد که سود حدودا 1000 تومانی را به ازای هر کیلو در فروش عمده نصیب تولید کننده  می کند و با در نظر گرفتن اینکه از هر ده متر تا 200 کیلو برداشت خواهیم داشت باز سود قابل توجیهی نصیب تولید کننده می کند.

از سوی دیگر قارچ دکمه ای در حالت خرده فروشی و دربسته های 200 گرمی هر کیلو 3000 تومان به فروش میرسد که متوسط سود 1800 تومان در هر کیلو را برای تولید کننده به همراه دارد به لحاظ بازار صادراتی هر کیلو قارچ دکمه ای در بسته بندی 200گرمی در کشور عراق 5000 تومان قیمت دارد همچنین در داخل کشور نیز علاوه بر مصرف عموم کارخانه های بسیاری اکنون در زمینه خشک کردن و یا کنسرو سازی قارچ فعالیت دارند که بازار ایده آلی را پیش روی این محصول قرار داده است به هر روی قارچ دکمه ای دارای اولویت هایی است که هم تولید آن در مقیاس کوچک و هم تولید آن در مقیاس بزرگ و صنعتی توجیه پذیر و دارای سود اوری مطمئن می باشد شما می توانید پاسخ سوالات خود را از طریق تماس با شماره تلفن  دریافت نمایید.


قارچ صدفی

تولید قارچ صدفی از جمله کارهایی است که می توان با حداقل امکانات انجام داد و نتیجه مناسب نیز گرفت بدون اینکه هزینه و یا وقت زیادی را صرف آن بکنید.

 مواد اولیه قارچ صدفی عبارت است از یک ماده پوشالی (مانند کاه گندم، کلش برنجف خاک اره، تراشه چوب، ساقه نیشکر و غیره )بذر قارچ (اسپیان) و کیسه های پلاستیکی خیاری. در مورد نحوه کشت آن هم می توان به طور خلاصه گفت که بعد از ضد عفونی کردن ماده پوشالی که به اشکال مختلف انجام می پذیرد. بذر قارچ با درصد مشخص با آن مخلوط و داخل کیسه های خیاری ریخته می شود این کیسه ها را می توان به حالت آویزان از سقف و یا داخل قفسه قرارداد و یا حتی در کف زمین چید به هر روی معمولا در هر 40 روز می توان سه بار برداشت قارچ از یک بستر انجام داد و بطور میانگین می توان متوسط برداشت 10 قارچ از هر یک کیلو را در نظر گرفت.

شماره تماس:09132569497

12عددcd  آموزش قارچ دكمه ای و صدفی
8000 تومان




:: بازدید از این مطلب : 1347
|
امتیاز مطلب : 189
|
تعداد امتیازدهندگان : 49
|
مجموع امتیاز : 49
تاریخ انتشار : 7 شهريور 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: